Ana Sayfa Uncategorized 4 Şubat 2021 191 Görüntüleme

Güneş gören sahile koştu, pandemi önlemleri unutuldu

İstanbul’a havaların ısınmasıyla sahil ve parklar dolmaya başladı. Güneşi görünce Bakırköy sahiline adeta akın eden İstanbullu vatandaşlar korona virüs önlemlerini unuttu. Sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan ve maske kuralına uymayan vatandaşlar bu kadarına da pes dedirtti.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca sahilde uyarılarda bulundu. Drone ile havadan uyarı yapan ekipler, sahildeki kalabalığın dağılmasını sağladı. Uyarılara uymayan maske takmayan vatandaşlara ise ceza kesildi.

Volkan Kayalar
 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site apk Uzman Tescil