Ana Sayfa Uncategorized 4 Mayıs 2021 222 Görüntüleme

Girne Köprüsü Genişletildi, 5 Şeritli Yol 10 Şeride Çıkarıldı

Büyükşehir çalışıyor, Adana daha yaşanabilir bir kent haline geliyor

Seyhan ve Yüreğir ilçeleri arasındaki ulaşımın en önemli noktalarından biri olan Girne Köprüsü’ndeki genişletme çalışmaları tamamlandı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, daha önce üzerinde 5 şeritli yol bulunan köprü genişletilerek 10 şeride çıkarıldı.
Böylece kent içi ulaşımın nispeten rahatlaması için yapılacak çalışmalardan biri tamamlanmış oldu.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Girne Köprüsü genişletme çalışmaları tamamlandı. Trafik sıkışıklığının önüne geçmek için 5 şeritli yol 10 şeride çıkarıldı. Yaya kaldırımları da genişletildi. Adana’mızı daha yaşanabilir ve çağdaş bir kent haline getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster